BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

2000 Sonrası SGK’lılar Dev Mitingde Buluşuyor

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) 1 Mayıs’ta, 2000 sonrası SGK girişlilerin hakkını arayanları Maltepe’ye davet ederek emeklilik adaletsizliğine karşı mücadelesini sürdürecek.

Başkan Mihriban Uğurlu liderliğinde EMADDER, 17 yıl boyunca süren emeklilik haklarındaki adaletsizliği düzeltmek için çalışmalarına devam ediyor. EMADDER, yetkililere seslenmek, toplantılar düzenlemek ve siyasi liderleri ziyaret etmek gibi birçok yoldan emeklilik hakları için mücadele ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Meclis’e giderek milletvekillerine ziyarette bulunan EMADDER, Birol Aydın, Süleyman Girgin, Özgür Özel, Erhan Usta, Çetin Arık gibi birçok siyasetçiyle görüşerek taleplerini iletti.

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), 1 Mayıs’ta Maltepe’de toplanacak!

EMADDER, 2000 sonrası SGK girişlilerin haklarını savunmak amacıyla 1 Mayıs’ta Maltepe’de bir miting düzenleyecek. Dernek Başkanı Mihriban Uğurlu liderliğinde hareket eden EMADDER, uzun yıllardır devam eden emeklilik adaletsizliğine karşı mücadelesine devam ediyor.

EMADDER son olarak milletvekillerine ziyarette bulunarak taleplerini iletti ve birçok mecrada yetkililere seslenmeye devam ediyor. 1 Mayıs kortejinde bir araya gelecek olan EMADDER üyeleri, barış, özgürlük, adalet, kardeşlik ve demokrasi taleplerini vurgulayacaklar. Herkesi bu coşkulu ve umut dolu mitinge katılmaya davet ediyorlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku