Site icon Buzdağı Haber

Ali Babacan Dünya Starlarını Yeniden Dinleyeceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, Madonna, Metallica, Rammstein, Roger Waters, Rihanna, U2 gibi birçok müzisyeni Türkiye’de ağırladıklarını belirtti. Babacan, Türkiye’nin iyi yönetildiği takdirde tüm dünyanın gözbebeği olabileceğini ve bu ünlü müzisyenleri yeniden ülkelerinde görebileceklerini ifade etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, İzmir’deki ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinginde gençlere hitap ederek, iktidarın “İş var ama gençler iş beğenmiyor” diyerek gençleri suçladığını söyledi. Babacan, gençlerin beğenmediği bir iş varsa, haklı olduklarını belirtti ve bugünün hayatının, çocukluk hayallerine benzemediğini ve gençlerin yarınlarını göremediğini söyledi. Kendilerinin de gençlere bir borçları olduğunu belirten Babacan, “Bu ülkenin gençlere bir ‘gençlik’ borcu var. Sizlere bir ‘gençlik’ borcumuz var ve bunun farkındayız” diye konuştu.

Amacımız, her alanda Avrupa standartlarını yakalamış bir Türkiye oluşturmaktır. Çünkü ülkemiz, demokrasi, temel hak ve özgürlükler, hukukun üstünlüğü, ekonomi, eğitim, sağlık, sanat ve hayatın her alanında en iyisini hak ediyor. Türkiye’nin, en yüksek standartları yakalaması için çalışacağız.

Türkiye, son zamanlarda dünyadan kopmuş ve içine kapanmış gibi bir izlenim veriyor. Avrupa gençleri, 13 Mayıs’ta Eurovision şarkı yarışması hakkında konuşacak, ancak Türkiye yarışmaya bile katılmayacak. 2003 yılında Sertab Erener, “Everyway that I can” diyerek Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatmış ve birinci olmuştu. Şimdi ise yine aynı gururu yaşamak istiyoruz. Madonna, Metallica, Rammstein, Roger Waters, Rihanna, U2 ve daha birçok müzisyeni ülkemizde ağırladık. Hepsi Türkiye’ye geldi. Türkiye, düzgün bir şekilde yönetildiğinde bütün Avrupa ve dünyanın gözdesi haline gelebilir. Bu yüzden yeniden Eurovision şarkı yarışmasında yer alacağız ve dünya sahnesinde tekrar yerimizi alacağız.

TOGG hayali olan gençler, hayallerinizin en iyisine layıksınız. Mevcut iktidar, “İşte ürettik” diye açıklama yapıyor ancak vatandaşlarımız sadece izleyici konumunda kalıyor. Biz gençler için imkanlar yaratarak, onların hayallerine kavuşmasını sağlayacağız. Telefon, bilgisayar, araba, ev gibi şeylerin alınması artık hayal olmaktan çıkacak. İnanın ki, tüm bunlar çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Biz gençler için daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz ve bu hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version