BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Af açıklamaları peş peşe geliyor

TBMM başkanının seçilmesinin ardından, şimdi gözler ihtisas komisyonlarına çevrildi. Bu hafta içerisinde, mecliste temsil edilen partilerin grupları, ihtisas komisyonlarının başkan ve üyelerini belirlemek için yoğun mesai harcayacaklar. Bu süreç, parti gruplarının seçimlere odaklanmaları ve çalışmalarını hızlandırmaları anlamına geliyor.

Son zamanlarda gündemi meşgul eden konulardan biri ise genel af beklentisi. Kamuoyunda uzun süredir tartışılan genel af konusu, hala önemini koruyor ve insanların dikkatini çekmeye devam ediyor.

AF ÇIKACAK MI?

Son zamanlarda, genel af beklentisi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Ancak, 7. yargı paketi mecliste kabul edilerek resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girmiş durumda. Bu düzenleme, seçimlerden önce çıktığı için “Genel Af” konusuyla ilgili kamuoyunda beklenti ve merak devam ediyor.

Özellikle bir yılın altında olan mükerrer ve tekerrür suçlarla ilgili, şikayetlerden vazgeçildiği takdirde, bu suçlara yönelik cezalara af getirilmesi beklentisi bulunuyor. Bu konunun TBMM Adalet Komisyonu’nda ele alınması bekleniyor.

PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Diğer yandan önemli isimlerden peş peşe af mesajları gelmeye başladı.  İşte o mesajlar;

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku