BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

DeFacto’nun ‘Kazandıran Kasım’ Kampanyası ve Black Friday İndirimleri

Türkiye’nin önde gelen global moda markalarından biri olan DeFacto, bu yılın en çok beklenen alışveriş etkinliği Black Friday’e özel dev bir kampanyayla müşterilerini karşılıyor. ‘Kazandıran Kasım’ adını taşıyan bu özel kampanya, 1 – 30 Kasım tarihleri arasında hem mağazalarda hem de online platformlarda gerçekleşiyor.

Kampanya çerçevesinde, 30 Kasım tarihine kadar DeFacto mağazalarına fiziksel olarak uğrayan müşterilere özel fırsatlar sunuluyor. Kırmızı etiketli ürünlerde yüzde 30’a varan indirim imkanıyla alışveriş yapma şansı elde eden ziyaretçiler, hem şıklıklarını güncelleyecek hem de uygun fiyat avantajlarından faydalanmanın keyfini yaşayacaklar.

Ancak sadece mağazalarda değil, aynı zamanda internet ve mobil uygulama üzerinden alışveriş yapanlar da bu avantajlı kampanyadan yararlanacak. DeFacto’nun online platformları aracılığıyla alışveriş yapan müşterilere yüzde 70’e varan indirim fırsatı sunulması, dijital alışverişin ayrıcalıklarını ve kolaylıklarını vurguluyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku