BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Dünyaca Ünlü Oyuncu Film İçin Türkiye’ye Geliyor! 

Dünyanın en başarılı ve en çok tanınan oyuncularından biri film çekimleri için Türkiye’ye geliyor. Ünlü oyuncu ve kendisini Superman ve Witcher olarakta tanıdığımız Henry Cavill Türkiye’ye geliyor. Geçtiğimiz Haftalarda çalkantılı bir oyunculuk serüveni yaşayan ünlü oyuncu şimdi Türkiye’ye gelecek. Kendisi The Witcher rolünü Superman için bırakan başarılı oyuncu ardından Dc Studiosta yönetim değişikliğinden dolayı tekrar Superman rolünü bırakmak zorunda kalmıştı.

Bu çalkantılı olaylardan sonra şimdi de ünlü oyuncu yeni bir proje filmi için Türkiye’ye yolculuk yapacak. Henry Cavill The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi için ülkemize gelecek. Film hakkında henüz ayrıntılı bilgiler bilinmiyor. Ayrıca ülkemizde yabancı filmlerin çekildiği ilk filmlerden biri olmamalaka beraber daha öncede başka popüler filmler için ülkemiz tercih edilmişti.

Hatırlarsak daha öncede Ant-Man and the Wasp quantumania filmi için Türkiye’ye gelmişti. Türkiye, Filmler ve dizi sektörü için artık daha çok tercih edilen ülkelerden biri haline gelmeye başladı. Bunlardan en önemlisi ise Jason Statham’ın Başrolünde olduğu Operation Fortune filmi için Türkiye’ye gelmişti. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku