BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EMADDER 10 Mart İçin Çağrı Yaptı! ”Hep Birlikte Toplanıyoruz”

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), 10 Mart Pazar günü Karabük Kemal Güneş Caddesi’nde düzenleyeceği toplu basın açıklamasıyla, emeklilik adaletsizliğine dikkat çekecek ve sesini duyurmaya çalışacak. Dernek yetkilileri, Karabük’ten de seslerini yükselterek, emeklilikte yaşanan adaletsizliğe karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

EMADDER’den Emeklilik Adaleti İçin Çağrı:

EMADDER, Karabük temsilciliği aracılığıyla yaptığı açıklamada, emeklilikte yaşanan adaletsizliği gidermek ve eşitlik ilkesini sağlamak amacıyla faaliyet gösterdiklerini vurguladı. Dernek, 10 Mart Pazar günü düzenleyeceği basın açıklamasıyla, EMADDER’in hedeflerini ve mücadelesini kamuoyuna duyurmayı amaçlıyor.

Emeklilikte Adaletsizliğe Karşı Mücadele:

EMADDER, çalışanların eşit haklara sahip olmalarını savunarak, 1999 tarihinden sonra sigortalı olarak işe başlayanların emeklilikte yaşadığı adaletsizliğe dikkat çekiyor. Dernek, kadınlarda 20, erkeklerde 17 yıl olan emeklilik yaşının adalet ilkelerine aykırı olduğunu savunuyor ve bu uçurumun kademeli bir şekilde giderilmesini talep ediyor.

Toplu Açıklama ve Çağrı:

EMADDER yetkilileri, 10 Mart’ta Kemal Güneş Caddesi’nde düzenlenecek toplu açıklamaya tüm emekli mağdurlarını davet ediyor. “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” diyerek, emeklilik adaletsizliğine karşı seslerini birleştirmeye çağırıyorlar. Toplantının detayları ve gelişmeleri derneğin resmi Twitter hesabından takip edilebilecek.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku