BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EMADDER’den Çağrı! Adalet İçin; “Oyum kademeye”

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), yerel seçimler öncesinde sesini duyurmak için harekete geçti. Kocaeli şubesinden yayınlanan bir video ile kademeli emeklilik taleplerine dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan videoda, ilçelerini belirterek “Oyum kademeye” diyen üyeler, kademeli emeklilik konusunda mesajlarını net bir şekilde iletti.

EYT düzenlemesinin sadece 9 Eylül 1999 öncesinde sigorta girişi olan vatandaşları kapsaması, emeklilik hakkından yararlanamayanları derinden etkiliyor. Bu durumda olanlar, kademeli emeklilik sisteminin hayata geçirilmesini umut ediyorlar. EMADDER, anayasal eşitliğin sağlanması ve adil bir emeklilik sisteminin oluşturulması amacıyla kademeli emeklilik konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yerel seçimler öncesinde verdikleri “Oyum kademeye” mesajıyla, bu taleplerini ve beklentilerini kamuoyuna duyurmayı hedefliyorlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku