BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EMADDER’den Hükümete Tepki! “Daha Ne Kadar Çalışacağız?”

EMADDER Kocaeli Temsilcisi Azize Daler, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın staj mağdurları ve kademe bekleyenler için herhangi bir çalışma yapılmadığını açıklamasına sert tepki gösterdi.

Kocaeli’de faaliyet gösteren Emeklilikte Adalet Derneği’nin temsilcisi Azize Daler, sosyal medya hesabından Bakan Işıkhan’ın açıklamalarına karşı çıkarak tepkisini dile getirdi. Daler, “Sayın Işıkhan çıkıp açıklama yaptı. Staj mağdurları ve kademe bekleyenlere herhangi bir çalışma yok, boşuna beklemesinler dedi. Nasıl yok? Ben 47 yaşındayım, 7000 gün prim ödedim. Daha ne kadar çalışacağım, 7000 iş günü daha mı yapacağım? Beni çift mi emekli edeceksiniz, iki kere mi emekli olacağım? Buna itiraz ediyorum, lütfen sesimizi duyun yoksa bizden size oy falan yok. Bizi görmezden geleni bizde görmezden geliriz. Kademe varsa oy var kademe yoksa oy yok.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu sert tepki, staj mağdurlarının ve kademe bekleyenlerin yaşadığı mağduriyetin toplumsal bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gün geçtikçe artan bir şekilde sesini duyurmaya çalışan bu kesimin, taleplerinin karşılanması için daha fazla adım atılması bekleniyor. Sosyal medya üzerinden yapılan bu tür açıklamalar, toplumun bu konudaki hassasiyetini ve taleplerini yansıtıyor ve hükümetin bu yönde bir politika belirlemesi gerekliliğini bir kez daha vurguluyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku