BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EYT’den Sonra Sıra Staj ve Çıraklık Mağdurları Geliyor! Açıklama Geldi

Adana’da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Konuşma sırasında topluluk tarafından “staja müjde, çıraklığa müjde” tezahüratlarıyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz” şeklinde cevap verdi.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyelerin coşkulu tepkisi üzerine yapılan bu açıklama, staj mağdurlarını heyecanlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’nun resmi sosyal medya hesabından video olarak paylaşıldı.

Federasyonun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan @RTErdogan : ‘Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz.’ Adana programında arkadaşlarımızın ‘staja müjde’, ‘çırağa müjde’ ifadelerine karşılık Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın ağzından ‘Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz’ sözünü duyduk. Güzel haberi kendisinden duyduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Adana’da emek veren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklaması, staj mağdurlarının beklentilerini artırırken, umutlarını da yeşertti. Açıklamanın detayları ve sonuçları merakla bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku