BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Gerçek Squid Game Yayına Hazırlanıyor

Netflix, merakla beklenen gerçek Squid Game yarışması olan “Squid Game: The Challenge” adlı reality dizisinin ilk tanıtım filmini yayımladı. Bu yarışmada, Squid Game dramasında yer alan oyunlar gerçek hayatta oynanacak ve 456 kişi yarışacak.

Tanıtım Filmi ve Tudum Etkinliği

Yaklaşık 30 saniyelik tanıtım filmi, Netflix’in küresel hayran etkinliği Tudum’da 17 Haziran Cumartesi günü Sao Paulo, Brezilya’da gösterildi. Fragmanda “Dünyanın en kötü şöhretli oyunu gerçeğe dönüşüyor” ifadesi kullanıldı.

Orijinal Oyunların Replikaları ve Güvenlik Önlemleri

Yarışmada orijinal oyunların replikaları da yer alacak, ancak kimse gerçek hayatta ölümle yüzleşmeyecek. Yarışmanın sonuçları, dizidekine benzemesi için yarışmacılar elendiklerinde patlayan sahte kan paketleri takacaklar.

Set Görüntüleri ve Yapım Süreci

Tanıtım filmi, kırmızı tulumlar giymiş ve maskeler takmış insanları göstererek başlıyor. Daha sonra, Squid Game’in tanıdık replika setlerinin yapım aşamasına göz atma fırsatı sunuluyor. Setin üzerinde “Dünyanın en kötü şöhretli oyunu gerçeğe dönüşüyor” yazısı yanıp sönüyor ve yeşil eşofmanlı insanlar kapıdan çıkıyorlar.

Yarışmacılar ve Nakit Ödül

Bu yarışmada dünyanın dört bir yanından seçilen 456 yarışmacı, 4.56 milyon dolarlık nakit ödül için yarışacaklar. Dizi bölümleri, bu yıl Britanya’da bir hargarda çekildi.

Set Koşulları ve Güvenlik Önlemleri

Squid Game’deki Kırmızı Işık Yeşil Işık oyununu oynayan yarışmacılar, setteki zorlu koşullardan şikayet etmişlerdi. Bazı yarışmacılar dondurucu soğuklar nedeniyle ayaklarını hareket ettirememiş ve ortamı “savaş alanı gibi bir şey” olarak tanımlamışlardı. Netflix ise tüm uygun güvenlik prosedürlerine yatırım yaptığını ve oyuncuların ve ekibin sağlık ve güvenliğini önemsediklerini belirtti.

Squid Game ve Başarısı

Squid Game yarışması, Hwang Dong-hyuk tarafından yaratılan Güney Kore draması Squid Game’e dayanıyor. Dizi, mali sıkıntılar içinde olan 456 oyuncunun ölümcül çocuk oyunları oynayarak para ödülünü kazanmak zorunda kaldıkları bir yarışma etrafında dönüyor. Eylül 2021’de yayımlanmasının ardından Squid Game, Netflix’te en çok izlenen dizi rekorunu kırarak ilk dört haftada 142 milyon üye hanesi tarafından izlendi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku