BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Hatayspor’lu Futbolcu Hayatını Kaybetti! Takım Açıklama Yaptı!

Türkiye’yi derinden etkileyen 2 büyük deprem yaşandı. Türkiye’de birçok evin yıkılmasına sebep olan deprem, Hatayspor’lu Futbolcunun’da hayatına son verdi. Christian Atsu, 10 Ocak 1992 yılında Gana’da doğan ünlü futbolcu kariyerine birçok takım sığdırdı. Depremin yaşandığı gece yıkılan ve medyada büyük ses getiren Rönesans Rezidansta kaldığı söylendi.

Ünlü futbolcu, 2022-2023 yıllarında Hatayspor ile anlaşma yaptı ve kariyerine bir başarı daha eklemişti.

Depremin olduğu gece Rönesans Rezidans’ta kaldığı söylenen ünlü futbolcu Christian Atsu çöken binada hayatını kaybetti. Konaklamak için Rönesans Rezidans’a gittiği ve orada kaldığı söylendi. Futbol kariyerinde Porto, Chelsea, Malaga ve Hatayspor transfer olmuştu.

Başarılı bir futbol geçmişine sahip olan ünlü futbolcu hayatını bu deprem ile kaybetti. Ganalı olan futbolcu ülkesinde de derin üzüntü karşılandı. Ünlü futbolcunun cansız bedenine ise günler sonra ulaşıldı.

Hatayspor Christian Atsu için Tweet attı ve şu sözleri kullandı “ Başımız sağolsun. Göçük altında kalarak hayatını kaybeden ünlü futbolcumuz Christian Atsu’nun cenazesi Memleketi Gana’ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır.  Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu.” sözleri ile paylaşımda bulundu.

Diğer takımlarda ünlü futbolcu için düşüncelerini ilettiler. Paylaşılan Tweet’te, ünlü futbolcunun cenazesi Memleketi Gana’ya gönderilmek üzere yola çıktığı paylaşılmıştı. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku