BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İstanbullular yarın dikkat: Bu yollar kapalı olacak

İstanbul’da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, program kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Programın etkisiyle, bu akşam saat 20.00 itibarıyla Devlet Demiryolları’na ait otopark araç alımına kapatılacak. Ayrıca, saat 20.00’den yarın programın sona ermesine kadar Kazlıçeşme Marmaray İSPARK alanına araç alınmayacak.

Yarın sabah saat 06.00’dan itibaren programın bitimine kadar, İETT Kazlıçeşme son durağı da kullanıma kapatılacak.

Ayrıca, Sirkeci İstasyon Caddesi yarın sabah saat 07.00 itibarıyla programın sona ermesine kadar trafiğe kapatılacak. Sürücüler, alternatif güzergah olarak Sahil Kennedy ve Ankara caddelerini kullanabilecekler.

Söz konusu kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul programının seyrine bağlı olarak güncellenebileceği belirtildi. Trafikte aksamaların önlenmesi ve güvenliğin sağlanması amacıyla sürücülerin bu güzergahları dikkate almaları önemle duyuruldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku