BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

MEB 81 ilde talimat vermişti: Son gün yarın

Her yıl olduğu gibi, 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı için kitap seçim ekranı açıldı.

Özel eğitim sınıflarından ortaöğretim kademelerine kadar, temel eğitim düzeyinde okutulacak kitaplarla ilgili öğrenci sayısı kadar yapılacak olan kitap seçim işlemi, 29 Ocak 2024-12 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından illere gönderilen yazılarda belirtildiği üzere, okulların 12 Şubat 2024 tarihine kadar seçmeli derslerini de belirleyerek kitap sayılarını sisteme girmeleri gerekiyor.

Sisteme girilen kitap sayısı kadar kitabın 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı başlamadan önce okullara teslim edilmesi planlanıyor.

Bu kapsamda, okul idarecilerinin giriş işlemine ait ekran çıktılarını imzalayarak bir nüshasını milli eğitim müdürlüğüne teslim etmeleri ve bir nüshasını kendilerinde saklamaları gerekiyor.

Kitap seçim işlemi 12 Şubat 2024 tarihine kadar tamamlanmayan okulların, bağlı oldukları milli eğitim müdürlüklerince uyarılacağı belirtildi.

Bu nedenle, ilgili işlemin zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması önem taşıyor. Kitap seçim işlemiyle ilgili detaylı bilgiye ve yardıma ihtiyaç duyan okullar, ilgili mercilere başvurabilirler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku