BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Netflix’te Şu Anda En Popüler 7 Film

Netflix, dünya genelinde yaklaşık 250 milyon abonesi olan en popüler yayın hizmetlerinden biridir. Peki, bu aboneler genellikle ne izliyor? Özellikle Netflix’te şu anda en popüler filmler hangisi?

7. Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) / Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Komedi/Macera 2000 yılında Chicken Run ile tanıştığımız tavukların hikayesi devam ediyor. Chicken Run, tarihteki en yüksek gişe rekoruna sahip stop-motion animasyon filmlerinden biri oldu. Şimdi, 23 yıl sonra, tavsalar başka bir macerada geri dönüyor. Chicken Run: Dawn of the Nugget, Tweedy çiftliğinden kaçan Ginger (Thandiwe Newton) ve Rocky’nin (Zachary Levi) hikayesini sürdürüyor.

Tweedys çiftliğinden kaçan Ginger ve ekibi, bir tavuk çiftliğinde esir alındığında, Ginger ve ekibi arkadaşlarını kurtarmak için içeri sızmak zorunda kalır.

6. Suicide Squad (2016) / İntihar Timi

Aksiyon/Komedi The Avengers’ın en meşhur suçlulardan oluştuğunu düşünün. İşte bu, Suicide Squad’ın Task Force X’i. Enchantress’in (Cara Delevingne) insanlığı yok etmek istemesini engellemek için Amanda Waller (Viola Davis), hapishanedeki süper suçlulardan oluşan bir ekibi savaşmak üzere yaratır.

Rick Flag (Joel Kinnaman) liderliğindeki Task Force X, Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Captain Boomerang (Jai Courtney), El Diablo (Jay Hernandez), ve Slipknot (Adam Beach) gibi süper suçlulardan oluşuyor.

5. Leo (2023) / Leo

Komedi/Müzikal Netflix’in en popüler aktörü olan Adam Sandler, yeni animasyon müzikal komedisi Leo ile yine karşımızda. Leo, aynı Florida ilkokul sınıfında yıllardır yaşayan 74 yaşında bir evcil tuatara olarak Sandler’ı canlandırıyor. Leo, en iyi arkadaşı Squirtle (Bill Burr) ile birlikte yaşıyor.

Bir öğrenci tarafından evine götürüldükten sonra Leo, konuşup onları anlayabildiğini ortaya koyduğunda çocuklara yardımcı olmaya karar verir. Sandler’ın komik şarkılarıyla dolu tatlı bir aile komedisi.

4. Family Switch (2023) / Şimdi İşler Karıştı

Komedi/Çocuk Family Switch, Walker ailesinin vücut değiştirme komedisini anlatıyor. Walker ailesi, annesi Jess (Elektra’nın Jennifer Garner), babası Bill (Ed Helms), gençleri CC (Emma Myers) ve Wyatt (Brady Noon) ile bebek Miles’tan oluşuyor. Griffith Park Gözlemevi’nde meydana gelen garip bir kozmik olayın ardından, aile üyeleri beden değiştirmiş olarak uyanır.

Bu komik ve çılgın durumda, gençler yetişkinlik zorluklarını deneyimlemek zorunda kalırken, ebeveynler lise zorluklarıyla yüzleşmek zorundadır. Herkes bedenlerini nasıl değiştireceklerini bulmadan önce hayatta kalabilecek mi?

3. Love and Monsters (2020) / Aşk ve Canavarlar

Macera/Aksiyon Asteroid patlaması, hayvanların canavarlara dönüşmesine neden olduktan sonra, insan nüfusunun çoğu Love and Monsters’ta silinir. Hayatta kalanlar, yeraltındaki sığınaklarda yaşamak zorunda kalır. Yedi yıl sonra, Joel (Dylan O’Brien) adlı bir hayatta kalan, yeraltı kolonisinin mutfak bölümünde çalışan biridir. Çoğu hayatta kalan çiftleşip bir arada yaşarken, Joel içeride kalmayı tercih eden yalnız biridir.

Bir canavar, koloni üyelerinden birini öldürdüğünde, Joel, sığınağı terk eder ve eski kız arkadaşı Aimee’yi (Jessica Henwick) bulmak için bir maceraya çıkar. Vahşi doğada Joel, hızla düşünmeli ve çevresine uyum sağlamalıdır, aksi takdirde bir canavarın ellerinde ölmek tehlikesi altında kalabilir.

2. The Super Mario Bros. Movie (2023) / Süper Mario Kardeşler Filmi

Macera/Komedi NBCUniversal’ın Netflix ile anlaşması sayesinde, 2023’ün en büyük başlıklarından biri olan The Super Mario Bros. Movie şu anda yayında. Nintendo oyunlarından esinlenen The Super Mario Bros. Movie, Mario (Chris Pratt) ve Luigi’nin (Charlie Day) Brooklyn, New York’ta tesisatçı olarak çalışan iki İtalyan-Amerikalı kardeşin orijin hikayesidir.

Su sızıntısını onarırken, iki kardeş iki krallığa gönderilen Warp Pipe’e düşer. Mario, Prenses Peach (Anya Taylor-Joy) ile birlikte Mushroom Kingdom’a inerken, Luigi, Jack Black’in canlandırdığı Bowser’ın hüküm sürdüğü Dark Lands’ta belirir. Keegan-Michael Key’in Toad ve Seth Rogen’in Donkey Kong gibi diğer önemli karakterlerle birlikte Mario, Luigi’yi bulmaya ve dünyayı Bowser’ın hükümetinden kurtarmaya çalışır.

1. Leave the World Behind (2023) / Dünyayı Ardında Bırak

Gerilim/Dram Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in zihninden çıkan Leave the World Behind, Netflix’in yeni psikolojik gerilim filmi. 2020 yılında Rumaan Alam’ın aynı adlı romanından uyarlanan Leave the World Behind, Julia Roberts ve Ethan Hawke’ı Amanda ve Clay olarak başrollerde bulunduruyor. Evlerini hafta sonu için kiralamak üzere Long Island’daki bir eve giden evli bir çift olan Amanda ve Clay’in iki çocuğu, Archie (Charlie Evans) ve Rose (Farrah Mackenzie) vardır.

Bir gece, G.H. (Mahershala Ali) ve kızı Ruth (Myha’la Herrold) adlı iki yabancı ortaya çıkar ve evin kendilerine ait olduğunu iddia eder. İkili, cep telefonlarının ve internetin çökmesinin nedenini açıklar: bir elektrik kesintisi. Her iki aile de toplumun çöküşüne nasıl hayatta kalacaklarına karar vermeleri gereken bu belirsiz durumda seçim yapmak zorundadır. Teknoloji tarafından başlatılmış olabilir mi? Netflix’te Popüler Filmler listenin birinci sırasında.

Netflix’te Popüler Filmler, geniş bir yelpazede farklı türleri kapsayan ve izleyicilere çeşitli seçenekler sunan bir liste. Her film, farklı bir hikaye anlatırken, izleyenlere eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim sunuyor. Bu filmler, Netflix’in geniş içerik kütüphanesinde izleyicilerin ilgisini çeken popüler seçenekler arasında yer alıyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku