BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj Mağdurları, Cumhurbaşkanına Seslerini Duyurdu

Bursa’da 31 Mart yerel seçimleri için adaylarını açıklamak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, staj ve çıraklık dönemlerinde yaşadıkları mağduriyetleri dile getirmek için TOFAŞ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılan Bursa Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği üyeleri, Erdoğan’a dilekçelerini ileterek seslerini duyurmaya çalıştılar.

Yerel Seçim Öncesi Çözüm Arayışı

1999 yılı öncesinde staj ve çıraklık döneminde verilen sigorta kartlarındaki tarihten dolayı sıkıntı yaşayan Bursa Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği, yerel seçimler öncesi kendilerini mağdur eden 3308 yasası hakkında bir düzenleme yapılmasını içeren bir mektup hazırlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmek amacıyla alanda bulundular.

Türkiye Genelinde 240 Bin Mağdur

Bursa Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği yetkilileri, Türkiye genelinde 20 şubeleri olduğunu ve 240 bin mağdur içinde 25 bin üye barındırdıklarını belirttiler. Bursa’da ise bu mağduriyetin etkilediği kişi sayısının yaklaşık 35-40 bin olduğunu ve derneklerinin 1300 üyesi bulunduğunu ifade ettiler.

Staj ve çıraklık dönemlerinde yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi ve 3308 yasasıyla ilgili düzenlemelerin yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilecek dilekçenin, mağdurların umutlarını artırdığı gözlemlenirken, yetkililerin taleplerinin nasıl karşılanacağı ise merakla bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku