BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mağduriyetini İletildi!

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamındaki sigorta başlangıçlarının emeklilikte dikkate alınmaması, staj ve çıraklık mağduriyetini gün yüzüne çıkardı. Bu durumu yaşayan mağdurlar, birçok platformda aktif olarak seslerini duyurmaya çalışıyor. CHP İzmir Milletvekili Kılıç, staj ve çıraklık mağduriyetini gündeme taşıdı.

Staj ve Çıraklık Mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Seslendi

Meslek liseleri ve çıraklık okullarından işletmelere yönlendirilen, sigorta girişleri yapılarak ellerine sigorta kartları verilen ancak bu sigorta başlangıçlarının emeklilikte geçerli olmaması nedeniyle EYT’den faydalanamayan staj ve çıraklık mağdurları, seslerini duyurmak için bir araya geldi. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mağduriyetlerini iletmek adına farklı mecralarda aktif bir şekilde bulunuyor.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Ne Yapıyor?

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, mağduriyetlerini gündeme taşımak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe etabının açılış törenine katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendiler. Ayrıca, Eskişehir’deki aday tanıtım programında mağduriyet dosyalarını Cumhurbaşkanlığı yakın korumasına teslim ettiler. Bu olaylarla yetinmeyen mağdurlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birçok şehirde düzenlediği programlarda seslerini duyurmak için sahada büyük bir çaba sarfediyorlar.

Sosyal Medya Üzerinden Teşekkür

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’nun sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, “İstanbul’da açılış töreninde ve Eskişehir’deki programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a önce ‘Staj ve Çıraklık’ diye seslerini duyuran akabinde de mektubumuzu ulaştırmayı başaran arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku