BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Mağdurları İstanbul Mitingi: Siyasilere Büyük Çağrı!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 18 Şubat 2024 Pazar günü İstanbul’da gerçekleşecek olan Büyük İstanbul Mitingi öncesinde ülkenin siyasi liderlerine çağrıda bulunuyor. Federasyonun organizasyonuyla düzenlenecek miting, staj ve çıraklık sigortası konusunda yaşanan sorunlara dikkat çekmeyi ve çözüm bulunmasını talep etmeyi amaçlıyor.

Miting, 18 Şubat 2024 Pazar günü saat 12.00 ile 15.00 arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’nun yanı sıra çeşitli derneklerin yetkilileri de mitinge katılım sağlayacak ve sorunların dile getirilmesine destek olacak.

Federasyon ve dernek yetkilileri, ülkenin siyasi partilerinin genel başkanlarını, bu önemli mitinge katılarak sorunların çözümüne destek olmaya davet ediyor. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla siyasi liderlere özel davetiyeler sunuluyor. Bu davetiyeler, siyasi şahısların ve partilerin, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sesine kulak vermesini ve sorunların çözümü için adımlar atılmasını hedefliyor.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, bu miting ile haklarını aramayı ve seslerini duyurmayı amaçlıyor. Sorunların çözümü için siyasi partilerin ve liderlerin desteğini bekleyen mağdurlar, İstanbul’da gerçekleşecek olan bu büyük etkinlikte seslerini daha güçlü bir şekilde duyurmayı hedefliyorlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku