BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Erbakan’dan Sözü Aldı

Yeniden Refah Partisi, Samsun’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına destek verdi. Toplantıya, Samsun Staj ve Çıraklık Dernek Başkanı Murat Aydın ve dernek yönetimi de katılım gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “sözümüzün arkasındayız” diyerek staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına olan desteğini yineledi. Erbakan, staj ve çıraklık sigortası kanununda değişiklik teklifinin TBMM’ye komisyona verildiğini belirtti. Ancak, mecliste çoğunluğa sahip olmadıkları için kanunu çıkartmak için diğer partilerden destek beklediklerini ifade etti. 3308 sayılı kanunun bugün düzeltilmezse, Yeniden Refah Partisi iktidarında mağduriyetin mutlaka çözüleceğini vurguladı.

Dernek Başkanı Murat Aydın ise, staj ve çıraklık mağdurlarının yaşadığı sorunları dile getirerek, binlerce insanın bu konuda mağdur olduğunu belirtti. Yaşıtlarının emekli olurken kendilerinin çocuk yaşta çalışmış olmalarına rağmen emeklilik haklarından yararlanamadıklarını dile getirdi. Aydın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bu toplantı, staj ve çıraklık mağdurlarının seslerini duyurmak ve çözüm bulmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yeniden Refah Partisi’nin bu desteğiyle, mağduriyet yaşayan kesimlerin sesi daha güçlü bir şekilde duyurulmuş oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku