BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarına Destek sözü

Samsun’da düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Toplantıya katılan Samsun Staj ve Çıraklık Dernek Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın desteğini ve çözüm önerilerini dinledi.

Genel Başkan Fatih Erbakan, toplantıda yaptığı konuşmada, partisinin staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının yanında olduğunu vurgulayarak, “Sözümüzün arkasındayız” dedi. Erbakan, staj ve çıraklık sigortası kanununda yapılması gereken değişiklikler için TBMM’ye verilen teklifin komisyona sunulduğunu belirtti. Ancak mecliste çoğunluğa sahip olmadıklarını ifade eden Erbakan, diğer partilerden destek beklediklerini dile getirdi. 3308 sayılı kanunun bugün düzeltilmemesi durumunda ise Yeniden Refah Partisi iktidarında mağduriyetin mutlaka çözüleceğini vurguladı.

Staj ve çıraklık mağdurlarının temsilcisi olarak söz alan Dernek Başkanı Murat Aydın ise, “Binlerce insanımız bu konuda mağdur durumdadır. Yaşıtlarımız emekli olurken bizler çocuk yaşta çalışmış olmamıza karşılık emeklilik haklarımızdan yararlanamıyoruz” şeklinde konuştu. Aydın, Yeniden Refah Partisi’nin desteğinden ötürü Genel Başkan Fatih Erbakan’a teşekkür ederken, mağduriyetlerinin çözümü için federasyona bağlı dernekler olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi’nin Samsun’daki aday tanıtım toplantısı, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sesini duyurmak ve çözüm için kamuoyu oluşturmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Mağduriyetlerin giderilmesi için yapılan bu çabaların, ilgili taraflarca dikkate alınması ve çözüm yolunun bulunması bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku