BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarına İYİ Parti’den Tam Destek!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Parti Sözcüsü olan Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarına desteğini açıkladı. Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu üyesi Tarık Elmas ile buluşan Zorlu, bu mağduriyetin ülkemizin pek çok yerinde yaşandığını vurguladı. Siyasi iktidarın staj ve çıraklık mağdurları için bir mağduriyet oluşturduğunu belirten Zorlu, bu durumun düzeltilebileceğine olan inancını dile getirdi.

Zorlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere her platformda bu sorunun çözümü için mücadele ettiklerini ve bu konuda savunuculuk yaptıklarını ifade etti. Siyasi iktidarın staj ve çıraklık mağdurları için bir mağduriyet oluşturduğunu belirten Zorlu, bu durumun düzeltilebileceğine olan inancını dile getirdi.

Prof. Dr. Kürşad Zorlu, “Ülkemizin pek çok yerinde bu sorunla karşılaşan insanlarımız var. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu konuda bir adım atılacak olursa, İYİ Parti olarak bu adımların yanında olacağız. Bu konudaki daha önce verdiğimiz teklifler ve yaptığımız çağrılar bizzat siyasi iktidar tarafından engellendi. Ancak bu insanları mağdur etmeye hakkımız yok. Bu hak onların elinde, biz lütfetmiyoruz. Bu hakkı onlara vermek zorundayız. İş ve emek barışını sağlamak için bunu yapmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun bu açıklamaları, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sesini duyurmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Zorlu’nun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu konuda adım atılması çağrısının, mağduriyet yaşayan insanlara umut olması bekleniyor. İYİ Parti’nin bu konudaki kararlı tutumu, işçi haklarının korunması ve adaletin sağlanması yolunda önemli bir destek olarak görülüyor.

Tepki Göster
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku