BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

TBMM İdare Amiri, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarına Destek Verdi

TBMM İdare Amiri Hasan Turan, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarını kabul ederek, onlara destek verdiğini açıkladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan ziyaret ve basın açıklamasıyla kamuoyuna bilgi veren Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ı ziyaret etti.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal, ziyaretleri hakkında bir açıklama yaparak, TBMM İdare Amiri Hasan Turan ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Bal, Hasan Turan’ın her bir mağdur kişiyle birebir konuşarak detayları öğrendiğini ve mağduriyetlerin çözümü için gerekli adımları atacağına söz verdiğini ifade etti.

Hasan Turan’ın, mağduriyetlerin çözümü için gerekli görüşmeleri yapacağına dair taahhüt verdiğini aktaran Bal, “Elbette ben size çıkarma sözü vermiyorum ama ben size bu davayı en üst düzeyde anlatacağıma söz veriyorum,” dediğini aktardı.

TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sorunlarını yakından takip edeceğine dair verdiği söz, mağdurlar arasında umut ve memnuniyet yarattı. Konuyla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması ve mağduriyetlerin çözümü için çalışmaların sürdürülmesi bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku