BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

The Batman 2 Filminin ‘Vizyon Tarihi’ Belli Oldu! Ne zaman vizyona girecek?

Bugün Dc sinematik evrenin en önemli günlerinden biriydi. Dc sinematik evreninin başına geçen ünlü yönetmen james gunn bugün 10 yıllık evren planlarını açıklayacaktı.Yeni bir evren kurma yolunda giden gunn yeni planlarını açıkladılar ve bunlardan en dikkat çeken filmlerden biri The Batman 2 filminin devam serisi oldu. Hatırlarsak Batman filmi en çok hasılat eden Dc filmlerinden biri olmuştu.

Fakat The Batman filmi Dc sinematik evreninden bağımsız şekilde işlenmişti. Filmin çok beğenilmesinden ve çok iyi hasılatından dolayı Warner Bros The Batman filminin devam serisi onayını vermişti.

Ardından yeniden bir evren kurma yolunda giden gunn, eski zack snyder evrenini sıfırlayarak yeni bir başlangıç yapacağını duyurmuştu. Bugün 10 yıllık bir plan yayınlandı diyebiliriz. Bu projelerden en dikkat çeken Batman 2 filmi oldu.

Yayınlanan projelere göre Batman 2 filmi resmi olarak onaylandı ve vizyon tarihi belli oldu. Yayınlanan bilgilere göre Batman 2 filmi 3 Ekim 2025 yılında vizyona girecek. The Batman 2 filminin vizyon tarihi Superman: Legacy filmi ile aynı yılda vizyona girecek olması dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ünlü yönetmen James Gunn dağılan bu evreni ve düzensiz hale gelen bu evreni bu yeni projeler ile toparlayabilecek mi göreceğiz

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku