BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

The Walking Dead Severlere Müjdeli Haber, Yeni Dizisi Çıktı

Tüm dünyayı kasıp kavuran dizilerin başında geliyordu The Walking Dead. Çıktığı ilk bölümden itibaren bütün dünyada ilgi ile takip edilmiş ve milyonlarca insan tarafından favori dizi olarak belirlenmişti. Toplamda 11 sezon süren dizi geçtiğimiz yıl final yapmış ve hayranlarını üzmüştü.

Şimdi ise bu dizinin devamı niteliğinde olan yeni bir dizi çıktı. “The Walking Dead Dead City”

The Walking Dead Dead City hakkında bilgi

“The Walking Dead: Dead City”, Maggie ve Negan’ın anakaradan uzun zaman önce ayrılarak kıyamet sonrası Manhattan’da geçen maceralarını konu alan bir hikayeyi anlatmaktadır. Şehir, zamanla yıkılmaya başlarken, ölüler ve hayatta kalanlar tarafından doldurulan bir dünyaya dönüşmektedir.

Maggie, kaotik bir ortamda, tehlike dolu Manhattan sokaklarında dolaşırken, New York’u kendi evi haline getiren ölülerle ve diğer hayatta kalanlarla karşılaşır. Oğlunu kaçıranların izini sürerken, beklenmedik bir şekilde Negan ile karşılaşır ve hayatta kalmak ve oğlunu kurtarmak için ölümcül bir ittifak kurarlar.

Bu ölümcül ittifak, Maggie ve Negan’ı New York’un acımasız sokaklarında birlikte yolculuk etmeye zorlar. Anarşi, tehlike, güzellik ve dehşetle dolu bu şehirde, hayatta kalma mücadelesi verirken aylaklarla karşılaşırlar. Birlikte, içinden çıkılmaz gibi görünen durumlarla başa çıkarak, oğlunu kurtarmak için zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

“The Walking Dead: Dead City”, The Walking Dead evrenindeki zombi kıyameti temasını devam ettirirken, Manhattan’ın post-apokaliptik bir atmosferde nasıl bir hale geldiğini ve Maggie ile Negan’ın burada nasıl hayatta kalmaya çalıştıklarını anlatan bir hikaye sunmaktadır.

Fragman

Tasarımkodlama

The Walking Dead: Dead City’nin oyuncu kadrosu

Jeffrey Dean Morgan – Negan
Lauren Cohan – Maggie Greene
Gaius Charles – Perlie Armstrong
Jonathan Higginbotham – Tommaso
Željko Ivanek – The Croat
Trey Santiago-Hudson – Jano
Charlie Solis –The Bartender
Michael Anthony – Luther
Mahina Napoleon – Ginny

The Walking Dead: Dead City Nerede Yayınlanıyor?

Edinilen bilgilere göre The Walking Dead: Dead City, yurt dışında bulunan dijital akış platformları olan AMC ve AMC+ üzerinden yayınlanacak. AMC ve AMC+ Türkiye’de hizmet vermediği için değişik bir platformlar üzerinden izleyebiliriz.

The Walking Dead hakkında bilgi;

“The Walking Dead” televizyon dizisi, Robert Kirkman tarafından yazılan aynı adlı çizgi roman serisine dayanan bir Amerikan korku-dram dizisidir. İlk olarak 2010 yılında AMC kanalında yayınlanmaya başlayan dizi, zombi kıyameti sonrası hayatta kalan bir grup insanın mücadelesini konu almaktadır.

Dizi, Georgia’da geçen bir post-apokaliptik dünyada, bir grup hayatta kalan insanın zombilerle dolu bir dünyada nasıl hayatta kalmaya çalıştığını anlatmaktadır. Hikaye, polis memuru Rick Grimes’in liderliğindeki bir grup hayatta kalanın, hem zombilerle mücadele etmek zorunda kalması hem de diğer insan gruplarıyla olan çatışmalarını ele almaktadır.

“The Walking Dead”, geniş bir oyuncu kadrosuna sahiptir ve karakterlerin kişisel hikayelerine de odaklanır. Dizi, hayatta kalanların zorlu koşullar altında nasıl dayanıklı ve insanlıklarını korumaya çalıştığını gösterirken, aynı zamanda insan doğasının karanlık yönlerini ve hayatta kalma mücadelesinin getirdiği ahlaki ve etik sorunları da ele almaktadır.

Dizi, yüksek gerilimli sahneleri, çarpıcı görsel efektleri ve karakter odaklı hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. “The Walking Dead”, popülerliği ve etkisiyle birçok hayran kitlesi oluşturmuş ve çeşitli spin-off dizilere, çizgi roman serilerine ve video oyunlarına ilham kaynağı olmuştur.

“The Walking Dead”, 2022 yılında 11. sezonuyla sona ermiştir, ancak diziye dayanan spin-off yapımlar ve filmler hâlâ devam etmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku