BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Torba Yasa Maddeleri Bir Bir Sıralandı! Erken Emeklilik, Taşerona Kadro, 3600 Ek Gösterge ve Dahası

Torba yasa, içeriğinde önemli çalışma hayatı düzenlemelerini barındırıyor ve emeklileri, Bağ-Kurluları ve ev kadınlarını ilgilendiren çeşitli düzenlemeler içeriyor. Öne çıkan başlıklar arasında, Bağ-Kurlulara 5 yıl erken emeklilik hakkı tanınması, ev kadınlarına emeklilik hakkının verilebilmesi gibi maddeler bulunuyor. Ayrıca, 3600 Ek gösterge, 7200 Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesi gibi önemli konular da gündemde. Torba yasa hakkındaki tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Torba Yasa İçeriği ve Maddeleri: Son Dakika Gelişmeleri

Torba yasa içeriğinde yer alan önemli başlıklar arasında 3600 ek gösterge, SSK-Bağkur prim eşitlemesi, ev kadınlarına emeklilik gibi konular bulunuyor. Yapılan güncellemelerin tamamı çalışma hayatını yakından ilgilendiriyor ve milyonlarca kişiyi etkiliyor. Yasanın içeriği ve maddeleri hakkında detaylı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Torba Yasa Meclis’ten Geçti mi? Güncel Durum Ne?

TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşmelerine başlanan torba yasa, önemli bir adım olarak kabul edildi. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında verilecek olan ikramiyenin 3 bin TL olmasını içeren madde de kabul edilen maddeler arasında yer alıyor. Torba yasanın tamamının ne zaman onaylanacağına dair güncel durumu buradan takip edebilirsiniz.

Torba Yasa Ne Zaman Çıkacak, Son Durum Ne?

Torba yasa, 2024 yılında gündeme gelmiş önemli bir yasa paketi olarak değerlendiriliyor. İçeriğindeki düzenlemeler ve maddeler, milyonlarca insanı yakından ilgilendiriyor ve çalışma hayatına etki ediyor. Yasadaki son gelişmeler ve çıkış tarihi hakkında en güncel bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku