BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

120-180 Ay Vadeli 1-2-3-4 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası! 1.20 Faizli Konut Kredisi Hazır! İşte Şartlar ve Detaylar

Ev sahibi olma hayali kuran pek çok kişi için sevindirici bir gelişme yaşanıyor. Türkiye genelinde düzenlenen düşük faizli konut kredisi kampanyası, ev almayı düşünenlere özel destek çalışmalarını içeriyor. Bu kampanya, ev almak isteyenleri heyecanlandırıyor ve konut sahibi olma hedefine ulaşma yolunda önemli bir fırsat sunuyor. Düşük faizli konut kredisi kampanyası, cazip koşulları ile dikkat çekiyor ve başvurular için detayları açıklıyor.

Başvuruların başladığı düşük faizli konut kredisi kampanyası, ev almayı planlayanlara uzun vadeli ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya dahilinde uygulanan düşük faiz oranları ve 120-180 ay vadeli ödeme seçenekleri, ev sahibi olmak isteyenlerin finansal yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.

1.20 Faizli 180 Ay Vadeli Konut Kredisi Taksitleri Açıklandı!

1 milyon TL kredi için aylık ödeme ≈ 11,803.47 TL, 1.5 milyon TL kredi için aylık ödeme ≈ 17,705.20 TL, 2 milyon TL kredi için aylık ödeme ≈ 23,606.93 TL, 3 milyon TL kredi için aylık ödeme ≈ 35,410.20 TL olarak belirlendi. Bu avantajlı koşullar, ev almak isteyenlere maddi destek sağlamanın yanı sıra uygun ödeme planları sunuyor.

Düşük Faizli Konut Kredisi Başvuru Şartları Neler?

Kampanya kapsamında düşük faizli konut kredisinden yararlanmak isteyenler için belirlenen başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:

  • Hiç evi olmayan kişilere özel kampanyadan faydalanma imkanı
  • Son bir yılda konut satmamış olmak
  • Hisseli bir konuta sahip olsa dahi hisse oranının yüzde 50’den fazla olmaması

Bu kriterlere uyan başvuru sahipleri, düşük faizli konut kredisi kampanyasından yararlanma şansına sahip olacaklar.

Vade Ne Kadar Olacak?

Daha önceki kampanyalardan alışık olduğumuz üzere, bu düşük faizli konut kredisi kampanyasında vadenin 15 yıl olması bekleniyor. İlk kez ev alacaklar için sunulan bu uzun vadeli ödeme seçeneği, 120 ay dışında 15 yıl yani 180 aya kadar bir vade imkanı sunarak avantajlı bir seçenek sunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Merkez Bankası’yla BDDK aracılığıyla ilk ev alımında kredi erişimini sağlıyoruz. İkinci ve üçüncü konut alımında artık pek kredi imkanı yok. Bu şekilde konut kredi imkanları ilk konut sahipliği için kullanılmış oluyor.” ifadelerini kullandı.

Konut sahipliği meselesinin sadece kredi odaklı değil, aynı zamanda konut arzıyla birlikte düşünülmesi gerektiğini belirten Yılmaz, kampanyanın konut talebini dengelemeyi amaçladığını vurguladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku