BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

30. Dönem POMEM Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? Sınav Tarihleri ve Ön Başvuru Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır?

Polis Akademisi için başvuru yapan adaylar, POMEM başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla beklemektedir. Polis Akademisi’nin 30. Dönem POMEM giriş sınavı ön başvuru sonuçları açıklanmıştır. Başvurular sonucunda lisans mezunu 33.509 erkek ve 15.801 kadın ile ön lisans mezunu 17.003 erkek ve 4.201 kadın aday, toplamda 70.514 aday sınav aşamalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Adaylar başvuru sonuçlarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğrenebilirler. Polis Akademisi Başkanlığı adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla tebligat yapmayacaktır. Bu nedenle adayların başvuru ve sınav tarihlerini internet adresinden takip etmeleri önemlidir.

Sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar, 30 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 08 Haziran 2023 tarihine kadar 400.00 TL olan sınav başvuru ücretini Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü’nün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA hesabına yatırmaları gerekmektedir. Bu süre içerisinde başvuru ücretini yatırmayan adaylar sınavlara katılamayacak ve yerine sırası gelen diğer adaylara sınav hakkı tanınacaktır.

Başvuru ücreti sadece Halkbank şubelerinden, Halkbank ATM’lerinden ve Halkbank internet bankacılığından yatırılabilmektedir. Diğer bankaların şubeleri, internet bankacılığı ve ATM’leri başvuru ücreti yatırmak için kullanılamaz.

Polis Akademisi POMEM başvuru sonuçlarının açıklanması ve sınav tarihlerinin duyurulması adaylar için önemli bir aşamadır. Adaylar, belirtilen internet adresini takip ederek sonuçları öğrenebilir ve sınav başvuru ücretini belirlenen tarihlerde yatırarak sınavlara katılma hakkı elde edebilirler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku