BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

6 Gün İçinde Hesabınıza 50.000 TL Yatacak! PTT’den Yeni Yılın İlk Destek Paketi Duyuruldu

Türkiye genelinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için müjdeli bir haber PTT tarafından duyuruldu. Artık PTT üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara özel sunulan bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, başvurularını 6 gün içerisinde tamamlayan herkese bireysel tüketici kredisi verme sözü veriyor. Bu kampanya, düşük faiz oranlarına ve düşük kredi puanlarına sahip bireyler dahil olmak üzere herkese 50.000 TL’ye kadar ve 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, en yakın PTT şubesine giderek bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla kolayca başvuru yapabilirler. Ayrıca emekli maaşı alan vatandaşlar da PTT üzerinden daha yüksek kredi limitlerine başvuruda bulunabilir ve daha önce kredi kullanmış olsalar bile kendileri için oluşturulan yeni kredi limitlerini öğrenebilirler.

PTT üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler aynı zamanda cep telefonları üzerinden SMS ile de başvuruda bulunabilirler. Yapmanız gereken tek şey, “PTT” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30-50 numarasına göndermek. Bu şekilde PTT üzerinden kredi onayınızı hızlıca öğrenebilirsiniz.

PTT’nin bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, vatandaşların finansal ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir çözüm sunmayı amaçlamaktadır. 6 günlük başvuru süresi ile herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için büyük bir imkan sunmaktadır. Başvurularınızı yaparak siz de düşük faizli ve uzun vadeli krediye sahip olma fırsatını kaçırmayın! İhtiyacınıza uygun krediye hemen başvurun.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku