BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kamu Bankalarından Faizsiz Kredi Müjdesi! Para İhtiyacı Olan Hemen Şu An 300.000 TL Faizsiz Kredi Alabilir

Türkiye’de kamu bankaları, kadın girişimcilere büyük bir destek kampanyası başlatıyor. Özellikle iş kurma veya işini büyütme hedefinde olan kadınlara yönelik olarak Halk Bankası, KOSGEB iş birliği ile önemli bir kampanya sunuyor. İşte bu kritik kampanyanın ayrıntıları…

Kadınlara yönelik desteklerin arttığı bir dönemde, bankalar da kadın girişimcilere el uzatıyor. Halk Bankası, KOSGEB ile bir araya gelerek, işini kurmak isteyen veya işini büyütmek isteyen kadınlara özel bir destek kampanyası başlatıyor.

Bu kampanya kapsamında, katılımcılara geri ödemesiz ve faizsiz olarak 200.000 TL ve 300.000 TL kredi fırsatı sunulacak. “Kadın girişimci kredisi” olarak adlandırılan bu kredi, yeni işletme sahibi olacak kadınlara 0-6 ay içinde ve daha önce girişimci olarak faaliyet göstermiş kadınlara ise 6 ay sonrasında verilecek.

Bankaların sunacağı bu destek, genel piyasa faiz oranlarının oldukça altında bir avantaj sunuyor. Özellikle devlet destekli bir kredi olan bu faizsiz kredi, kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri ve yeni iş projeleri geliştirmeleri için büyük bir fırsat sunuyor.

Halk Bankası’nın Kadın Girişimci Kredisi kampanyasında, 6 ay boyunca ana para ödemesiz ve 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Bu kapsamda, 200.000 TL ve 300.000 TL kredi ödeme imkânı sağlanırken, ödeme miktarı girişimcinin işe başladığı tarihe göre belirleniyor.

Kampanya, 6 aydan uzun bir süre boyunca girişimci olan kadınlara 300.000 TL destek sunarken, yeni iş projelerine başlamak isteyen kadınlara 200.000 TL kredi sağlayabiliyor. Bu özel destek, ilk 6 ay boyunca ana para ödemesiz olarak sunuluyor.

Ayrıca, KOSGEB uygulamalı girişimcilik belgesine sahip 35 yaşın altındaki kadın girişimcilere 300.000 – 650.000 TL arasında faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. Bu kampanya, kadınların iş dünyasına daha fazla katılımını teşvik ederek ekonomiye olumlu katkılar sağlamayı amaçlıyor.

Halk Bankası ve KOSGEB işbirliği ile sunulan bu faizsiz kredi kampanyası, kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri ve yeni iş fikirleri geliştirmeleri için büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kadın girişimciler, başvuru şartları ve ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi almak için Halk Bankası şubelerine başvurabilirler. Bu tür destekler, kadın girişimcilerin iş kurma ve büyütme yolundaki engellerini aşmalarına yardımcı oluyor. Bu nedenle kadın girişimciler, bu tür fırsatları yakından takip etmeliler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku