BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ziraat Bankası’ndan 5.000 TL’lik Destek! Tek Tuşla Hemen Paranız Hesabınıza Geçsin

Ziraat Bankası, son dakika kredi haberiyle vatandaşları sevindiriyor! Banka tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, aylık taksit tutarı sadece 322,31 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Detayları

Ziraat Bankası’nın duyurduğu bu kredi kampanyası, dijital krediler için geçerli olup 5000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Kredi geri ödeme süresi ise 36 ay olarak belirlendi. Başvuru işlemleri oldukça kolay; banka hesabınıza gitmeye gerek kalmadan, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden hızlıca başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir.

5000 TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Faiz Oranları

  • Taksit Tutarı: 322,31 TL
  • Faiz Oranı: %4,24
  • Yıllık Maliyet Oranı: %91,3949
  • Kredi Tutarı: 5000 TL

5000 TL ihtiyaç kredisi almak isteyenler, Ziraat Bankası’nın kredi şartlarına uygun olduklarında hızlıca başvurularını yapabilirler.

Ziraat Bankası 5000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden 5000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapmak isteyenler, bankada hesabı olanlar için dijital kanalları kullanarak kolayca başvuru gerçekleştirebilirler. Kampanya, ocak ayının sonuna kadar devam edeceği için hemen internet şifresi alarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. İnternet şifresi ile kredinizi hesabınıza aktarabilir ve bu avantajlı krediden yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası 5000 TL Kredisi Emeklilere Verilecek mi?

Ziraat Bankası’nın sunduğu 5000 TL kredisi, emekli maaşı alan kişilere de verilmektedir. Emekli maaşı alanlar, banka hesapları üzerinden veya en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek başvurularını yapabilirler. Emeklilerin kredi notu düşük olsa bile bankadan kredi alabilmeleri mümkündür.

Eğer Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alınmıyorsa, maaş taşıma işlemleri gerçekleştirilerek bu bankadan kredi alınabilir. Maaş taşıma işlemleri tamamlandıktan hemen sonra nakit kredi ve kredi kartı gibi bankacılık ürünleri sunulur.

Ziraat Bankası’nın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Hemen başvurun ve bu fırsatı kaçırmayın!

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku