BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Aile Destek Ödemeleri Haziran Ayında Hesaplara Yatırılıyor: İşte Detaylar!

Aile Destek Paketi kapsamında yapılan ödemeler, destekten yararlanan vatandaşlar tarafından ne zaman yapılacağı merak edilmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri, hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre değişiklik göstermektedir.

Ödemeler, aylık olarak hazırlanan ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılmaktadır. Haziran ayında aile destek ödemelerinin ay ortasına doğru hesaplara yatırılması beklenmektedir. Bu ödemeler, ailelerin belirlenen kriterlere göre hak kazandığı destek miktarlarına göre hesaplanır ve düzenli olarak yapılmaktadır.

Ayrıca, Aile Destek Programı kapsamında verilen ödemeler, belirli bir süreyle sınırlıdır. Bu süre genellikle en fazla 12 aydır. Destek programının 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayında gerçekleştirilecektir. Bu dönemin ödemesinden sonra takip eden Temmuz ayında ödemeler sona erecektir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku