BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

AK Parti Grup Başkanvekili, Asgari Ücret ve Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklamalar Yaptı: Beklentiler Karşılanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, hükümetin insanların beklentilerini karşılamak için çalıştığını belirtti. Akbaşoğlu, emeklilerin maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin bayram öncesinde ödeneceğini ifade etti. Ayrıca, asgari ücretle ilgili düzenlemelerin Meclis’in gündemine geleceğini ve memur maaşlarının artışıyla ilgili çalışmaların yapılacağını söyledi.

Bu Oranın Memur Maaşlarına Yansıyacak

Akbaşoğlu, asgari ücretle ilgili düzenlemelerin Meclis’teki komisyonlar tarafından yapılacağını belirtti ve bu konuda bakanlıkların çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Enflasyon oranının dikkate alınacağını ve refah payının da bu çerçevede değerlendirileceğini söyleyerek, bu oranın memur maaşlarına yansıyacağını belirtti.

Asgari ücret ve en düşük memur maaşının artırılmasıyla ilgili kanun tekliflerini komisyonlara sunacaklarını ve Haziran ayının enflasyon oranının belirlenmesinin beklendiğini ifade eden Akbaşoğlu, hükümetin vaatlerini yerine getiren bir parti olduklarını ve insanların beklentilerinin mutlaka karşılanacağını söyledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku