BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Akbank, 100.000 TL’ye Kadar Nakit Kredi ile İhtiyaçlarınızı Karşılıyor!

Akbank, 20-25 Ekim tarihleri arasında işlem yapan tüm vatandaşlara müjdeli bir kredi kampanyası sunuyor. Artık ihtiyaçlarınızı karşılamak çok daha kolay! İşte kampanyanın detayları:

Akbank üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusuyla, 100.000 TL’ye kadar nakit kredi alabilirsiniz. Bu kredi, 24 ay vadeli olarak ödenebiliyor. Başvurunuzu gerçekleştirmek için Akbank müşterisi olmanız ve internet bankacılığı uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

Kredi Başvurusu SMS İle Kolayca Yapılabilir

Ayrıca, diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için de Akbank size destek kredisi sunuyor. Akbank’ın yeni kampanyası, cep telefonunuzdan SMS atarak başvuru yapma kolaylığı sağlıyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra sadece 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz ve onaylanan kredi hemen hesabınıza yatırılır.

Kredi Notu ve Sigorta Şartı

Kredi başvurularınız için kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca, en az 3 aylık bir sigortanızın olması da kredi almanız için önemli bir etkendir. Eğer Akbank müşterisi iseniz, bankanın internet bankacılığını kullanarak, banka şubelerine gitmeden 100 bin TL’ye kadar yüksek limitli krediyi hemen kullanabilirsiniz.

Akbank’ın online kredi seçeneği, masrafsız kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun! 20-25 Ekim tarihleri arasında Akbank ile ihtiyaçlarınıza hızlı bir çözüm bulun.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku