BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Akbank Limitleri Arttırdı! Cepleri Parayla Dolduracak Yepyeni Kampanya! Tek Tuşla 30.000 TL Adınıza Yatacak

Akbank, yeni yılın başlamasıyla birlikte müşterilerine büyük bir sürpriz yaparak, ekonomik sıkıntı yaşayanlara özel 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Tek bir şartla ve sadece bir tuşla başvurabileceğiniz bu kampanya ile ilgili tüm detaylar ve şartlar haberimizde.

Akbank’tan Sıfır Faizli 30 Bin TL Kredi İmkanı

Akbank, ekonomik sıkıntı yaşayan müşterilerini sevindirecek özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, 30 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor ve bu fırsatı yakalamak için şubeye gitmeye dahi gerek yok! Sadece belirli bir şartı yerine getirmeniz ve Akbank müşterisi olmanız yeterli.

Sıfır Faizli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank’ın bu özel kampanyasından faydalanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “Akbanklı olmak istiyorum.” seçeneğini kullanarak uzaktan müşteri olmanız gerekiyor. Kampanya 22 Ocak – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve müşteri olduktan sonra hayat sigortası yaptıranlar bu avantajdan yararlanabilecekler. Sigortasız müşteriler için ise aylık faiz oranı yüzde 3,5 olarak belirlenmiş durumda. Akbank’ın sunduğu 6 ay vade imkanı ile faizsiz kredi detaylarına Akbank’ın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sıfır Faizli 20.000 TL Taksitli Avans Kampanyası

Akbank’ın başlattığı 20 bin TL faizsiz taksitli avans kampanyası ise 1 Ocak 2024 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için mobil uygulama üzerinden “Akbanklı olmak istiyorum.” seçeneğini kullanarak başvuruda bulunmanız gerekiyor. İlk defa Akbank müşterisi olanlar, Axess veya Wings kart başvurusu yaparak, başvurularının 25 Şubat 2024 tarihine kadar onaylanmış olması şartıyla bu özel kampanyadan faydalanabilecekler. Başvuruların onaylanması durumunda, kampanya süresince sadece bir kez olmak üzere sıfır faizli 20 bin TL Taksitli Avans ödemesi alma hakkınız olacak. Kampanya detayları için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın. Bu fırsatları kaçırmayın ve ekonomik sıkıntılara son verin!

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku