BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Akbank’tan 5.000 TL’lik Hediye! Yeni Yıla Yakışır Kampanya Başladı! Ödemenizi Alabilirsiniz

Akbank, 2024 yılının başlangıcında müşterilerini memnun etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. 1 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında geçerli olan bu özel kampanya ile Akbank’a yeni müşteri olanlar büyük fırsatlar yakalayacaklar. İşte, 5000 Türk Lirasına varan iade fırsatlarının ayrıntıları…

Akbank’tan 5000 Türk Lirası İade Kampanyası

Akbank, yeni yılda da müşterilerini sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kez sunulan kampanya, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Akbank mobil uygulamasını kullanarak Akbank müşterisi olanlar, çeşitli harcamalarında nakit iade fırsatlarından yararlanabilecekler.

Kampanyanın Detayları:

  • Akbank kredi kartları ile toplam 7500 TL ve üzeri Teknosa harcamalarına 750 Türk Lirası nakit iade,
  • Akbank kredi kartlarıyla 15.000 Türk Lirası ve üzeri Teknosa harcamalarına 1500 TL nakit iade,
  • Akbank kredi kartlarıyla toplam 25.000 TL ve üzerinde Teknosa harcamalarına tam 5000 Türk Lirası nakit iadesi sunuluyor.

Kampanya kapsamında elde edilen nakit iade tutarları, hak eden müşterilerin mart ayında Akbank kredi kartlarına nakit iade olarak yansıtılacak.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, 1 Ocak – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olabilirler. Yeni müşterilerin 1008TEKNOSA5000 davet kodunu kullanmaları gerekiyor.

Diğer Kampanyalar da Devam Ediyor

Akbank, Teknosa harcamalarında geçerli olan nakit iade kampanyasının yanı sıra farklı sektörlerdeki alışverişler için de cazip chip paralar, indirimler ve iadeler sunmaya devam ediyor. Güncel kampanya bilgilerine ulaşmak için Akbank’ın resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz. Yeni yılın başlangıcında Akbank müşterilerini birçok sürpriz bekliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku