BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Akbank’tan Elektrik Faturasını Otomatik Ödemede 900 TL Nakit Ödül

Akbank, 1-30 Kasım tarihleri arasında yeni müşterilere yönelik özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Akbank’a yeni müşteri olanlar, Enerjisa elektrik fatura ödemeleri için otomatik ödeme talimatı verdiklerinde 900 TL’ye varan nakit ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, 1-30 Kasım tarihleri arasında “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Akbank Mobil uygulamasını indiren ve “Akbanklı olmak istiyorum” butonunu kullanarak Akbank müşterisi olan kişiler, vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından Enerjisa elektrik fatura ödeme talimatı verebilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için adımlar şu şekilde:

  1. 1-30 Kasım tarihleri arasında “1024ENERJISA” davet koduyla Akbank Mobil uygulamasını indirin.
  2. Uygulama üzerinden “Akbanklı olmak istiyorum” butonunu kullanarak Akbank müşterisi olun.
  3. Akbank müşterisi olduktan sonra vadesiz hesabınızdan ya da kredi kartınızdan Enerjisa elektrik fatura ödeme talimatı verin.

Otomatik ödenen faturalarınız için, aylık maksimum 300 TL olmak üzere üç ay boyunca toplamda 900 TL’ye varan nakit ödül kazanma fırsatı sunuluyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için, sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak ilk defa Akbank müşterisi olanlar faydalanabilir.

Akbank’ın bu özel kampanyası, yeni müşterilere yönelik otomatik ödeme talimatı vererek hem fatura ödemelerini kolaylaştırma hem de ek ödüller kazanma imkanı sunuyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku