BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Akbank’tan Emeklilere Özel 12 Bin TL Promosyon

Akbank, SGK emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilere büyük fırsatlar sunan bir kampanya başlattı. Bu kampanya, emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşterilere 10.000 TL’ye varan promosyon ve 2.000 TL chip-para imkanı sağlıyor. Kampanya 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak.

Promosyon Detayları:

Emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilere, maaşlarını 3 yıl boyunca bankada tutmaları durumunda 10.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon miktarı şu şekilde hesaplanacak:

  • Maaş tutarı 1.500 TL’ye kadar olan kısmı için 3.750 TL,
  • 1.500 TL’nin üzerindeki kısmı için maaş tutarı üzerinden %2,5 oranında hesaplanacak.

Chip-Para Avantajı:

Ayrıca, kampanya dönemi içerisinde, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için her fatura başına 400 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL chip-para verilecek.

Nasıl Yararlanılır?

Emekli maaşını Akbank’a taşımak isteyen müşterilerin 30 Kasım tarihine kadar E-Devlet, Akbank mobil uygulaması veya şubeler aracılığıyla başvurmaları gerekiyor.

Akbank’ın bu kampanyasıyla emeklilere yönelik sağladığı avantajlar, müşterilere büyük bir destek sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, 30 Kasım tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku