BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Arka Sokaklar Rıza Baba’ya Veda! Arka Sokaklar dizisi Final mı oluyor?

2006 Yılından beri yayınlanan diziden bir kötü haber daha geldi. Arka sokaklar dizisindek Şevket Çoruh’un rolü bırakmasından sonra büyük yankı uyandırmıştı ve dizi giderek popülerliğini kaybetmeye başlamıştı. Bu ayrılık dizinin gidişatını kötü etkilerken bir darbe daha geldi. Ünlü oyuncu Zafer Ergin’de dizinin kadrosundan ayrılacağı söyleniyor.

Büyük oyuncu dizide 16 sezon yer aldıktan sonra bu ayrılık seyircileride olumsuz etkiledi. Dizide başkomiserlik rolünü canlandıran ve Rızra baba lakabıyla tanınan Zafer Ergin’de bizlere veda ediyor.

Diziden ayrılmasının sebebi henüz bilinmeyen ünlü oyuncu başka projelerde yer alacağı söyleniyor. Türkiye de Tv ekranlarında yıllarca yayınlanan bir devrin sonuna geldik diyebiliriz. Çünkü diziden ayrıca gelen yeni haberlere göre Arka Sokaklar dizisi final yapma kararı aldı. Şevket Çoruh’un rolü bırakmasından sonra dizide kopmalar meydana geldi.

Ardından bu ayrılış diğer oyuncularda da yansıdı. Bu ayrılıklar dizinin sknlanmasına sebep oldu. Bunca yıldır ekranlarda kendisini gösteren dizi artık veda ediyor. Rıza babayı canlandıran ünlü oyuncu ise başka dizilerde yer alacağı söyleniyor. Bunlardan biride Kurtlar vadisi kaos dizisinde yer alıcakmı bilinmiyor. Rıza baba karakterini bırakan ünlü oyuncu hangi dizide yer alacağı henüz bilinmiyor. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku