BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Asgari Ücret Zammı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Araya Girdi! Zamma Ek İlave Ödeme Verilecek! Miktar Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahalesi sonucu 2024 yılı için Asgari Ücret belirlendi. Konuyla ilgili açıklamalar bakanlar tarafından yapıldı ve Asgari Ücret’e 1000 TL daha zam geldiği duyuruldu.

Son dakika gelişmeleri Asgari Ücret konusuna odaklandı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müdahalesi sonucu Asgari Ücret 2024 yılı için ekstra 1000 TL zam aldı.

Asgari Ücretle ilgili sürpriz bir haber kulislerde dolaştı. Asgari Ücret’in yaklaşık olarak 16.000 TL olarak açıklanacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devreye girmesi sonucu Asgari Ücret’in 17.000 TL olarak belirlendiği söylentileri yayıldı.

Asgari Ücret belirleme süreci hakkında açıklama yapan Vedat Işıkhan, henüz bir karar alınmadığını ve tespit komitesinin üçüncü toplantısının yapılmadığını belirtti. Işıkhan, “Bir rakam yok. 3 taraf olarak yan yana geleceğiz, kararı verip açıklayacağız. Asgari ücret toplantısı için henüz karar almış değiliz. Ekipler çalışıyor. İnşallah bu hafta içinde açıklamayı arzu ediyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilmekte olup, ayrıntılar netleştikçe sizlere bildirilecektir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku