BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Bakan Vedat Işıkhan’dan Kademeli Emeklilik Açıklaması

Henüz resmi bir düzenleme yapılmamış olmasına rağmen, Bakan Işıkhan’ın yaptığı açıklama, kademeli emeklilik bekleyen çalışanları sevindirdi. Bakan Işıkhan, kademeli emeklilik ve ev hanımlarına yönelik emeklilik sistemi gibi planlarla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

HaberTürk’ün haberine Bakan Işıkhan’ın açıklamalarından bir kısmı şu şekilde:

“Vaadimizi yerine getireceğiz. Kısa zamanda bunu neticelendirmeye gayret edeceğiz. Bütçe disiplinimiz el verdiği sürece beklemek için sebep de kalmayacak.”

Kademeli emeklilik, sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem, sigortalılık türüne ve başlangıç tarihine göre değişen şartlarla uygulanmaktadır.

Kademeli emeklilik sistemiyle ilgili detaylı düzenlemelerin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Bu düzenlemenin, çalışanlar ve emeklilik bekleyenler üzerinde önemli etkileri olması bekleniyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku