BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Bankalar düğmeye bastı, toplamda 100 bin TL sıfır faizle kredi, işte detaylar…

Kredi faiz oranlarının yükseldiği bu günlerde milyonlarca vatandaşın gözü, uygun ve sıfır faiz oranlarında.

Merkez Bankası’nın üst üste verdiği faiz artışı kararlarının ardından bankaların faiz oranları da her ay artarak değişmeye başladı. Durum böyle olunca milyonlarca vatandaşın krediye ulaşma imkanı da her geçen ay zorlaşıyor. Geçim derdi ve ticari faaliyetlerin sürdürülebilir olması açısından krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, uygun ve sıfır faizli kredil arayışına girdi. 

Özel bankalar da bu konuda vatandaşların biraz nefes alması için uygun ve sıfır faizli kredi sunmaya başladı. İşte sıfır faizle kredi veren bankalar ve miktarları…

AKBANK SIFIR FAİZLİ NAKİT AVANS

Akbank, ilk defa müşterisi olanlara sıfır faizle 6 ay vadeli 20.000 TL nakit avans veriyor.

Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 20.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!

YAPI KREDİ SIFIR FAİZLİ NAKİT AVANS

Yapı Kredi yeni müşterilere  6 ay vadeli 20.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

Hemen Yapı Kredili ol, 6 ay vadeli 20.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli nakit avans fırsatını Yapı Kredi Mobil’den Chippin’e de üye olarak yakala!

QNB FİNANSBANK SIFIR FAİZLİ NAKİT AVANS

QNB Finansbank da yeni müşterilere özel sıfır faizli nakit avans fırsatı sunuyor. %0 Faizli 20.000 TL nakit avans imkanı sunan QNB Finansbank yeni müşteri bekliyor.

İŞ BANKASI SIFIR FAİZLİ NAKİT AVANS

İş Bankası da yeni müşterileri sıfır faizli kredi oranıyla karşılıyor. İşCep’ten İş Bankalı olun; 20.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans, 1 yıl ücretsiz Havale/EFT ve hisse senedi işlemlerinizde %0,05 komisyon oranı ayrıcalıklarından yararlanın!

GARANTİ BBVA SIFIR FAİZLİ NAKİT AVANS

Yeni müşteri olanlara faizsiz nakit avans imkanı sunan bir diğer banka da Garanti BBVA. Garanti BBVA Mobil’den müşteri olun, 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku