BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Bankalar Para İhtiyacı Olanlara Yeni Bir Fırsat Sunuyor: Akbank, TEB, QNB ve Denizbank 30.000 TL ile Geliyor

Bireysel kredi almak isteyenler için bankaların sunduğu kolaylık devam ediyor. 4 büyük banka, yaptıkları yeni açıklama ile 18 yaş ve üzeri herkese, gelir belgesi gerektirmeyen ve SMS yoluyla başvurabileceğiniz 30 bin TL kredi imkanı sunuyor. Bankaların kredi politikalarına uygun olan herkes, bu kampanyadan yararlanabilecek ve nakit ihtiyacınız olduğunda hızla işlem yapabileceksiniz. Akbank, TEB, QNB ve Denizbank, kredi notu uygun olan kişilere destek vereceğini açıkladı.

Peki, Akbank, TEB, QNB ve Denizbank üzerinden 30.000 TL SMS kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar:

Akbank, TEB, QNB ve Denizbank’a başvuru yapacak olan kişilerin öncelikle daha önce bu bankalarla çalışmış olmaları ve bu süreçte düzenli ödemeler yaparak kredi puanlarını yükseltmeleri gerekmektedir. Bu koşulları sağladıktan sonra kredi başvurusu için sadece bir SMS atmanız yeterlidir. İşte her bankanın SMS kredi başvuru yöntemi:

Akbank:
Akbank’tan SMS kredi başvurusu için “Kredi TC Kimlik” yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz gerekmektedir. 5 dakika içinde başvurunuz sonuçlanacaktır.

Denizbank:
Denizbank’ın “Cebimde Kredi” kampanyası kapsamında SMS kredi başvurusu yapmak için “Kredim TC Kimlik Doğum Tarihi” yazarak bu mesajı 3280 numarasına göndermelisiniz. Onay aldığınız takdirde aynı gün içinde kredi alabilirsiniz.

TEB:
TEB bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusu için 11 haneli TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4466 numarasına göndermelisiniz. 3 dakika içinde cep telefonunuza kredi sonucu mesajı gelecektir.

QNB Finansbank:
QNB Finansbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen herkese olanak tanıyor. Banka müşterisi olmasanız bile, 5030 numarasına “11 haneli TC Kimlik” yazarak göndermeniz yeterli olacaktır. QNB Finansbank, başvurunuzu hızla değerlendirecek ve size hemen bir sonuç iletecektir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku