BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Belediye Başkanları Meral Akşener ile Görüşme Gerçekleştirdiler! Meral Akşener Dönüyor mu?

Altılı masada anlaşma sağlanamamış ve iyi parti masadan ayrılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen olay belediye başkanlarına tepki yağdı. Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adaylığı için iki belediye başkanlarının olması gerektiğini dile getirmişti. Ardından Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş iyi parti genel başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapacakları bir söylenti ile ortaya çıkmıştı. Pazartesi günü saat 14:00’te beşli masa toplantısı yapılacağı bildirilmişti.

Bugün iki belediye başkanları Meral Akşener’e ziyarette bulunacağı bildirildi. Bildiriden sonra kendileri Kemal kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde bir görüşme yapıldığını dile getirdi.

Belediye başkanları Meral Akşener ile görüşme gerçekleştirdiler. Bu görüşmeden sonra Beşli masa toplantısı görüşme esnasında saat 14:00’te olan toplantı 15:00’e alındı.

Bu toplantı sonrasında erteleme kararı Meral Akşener Altılı masaya dönmesi bekleniyor. Görüşme sonunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş” Tekrar bir araya gelme arzumuzu belirttik” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme toplam 20 dakika sürdü. İyi Partinin tekrar masaya gelmesi için görüşmeler yapıldı. En çok merak edilen soru ise İyi parti saat 15:00’te yapılacak olan toplantıya gelecekler mi oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku