BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Beş Kamu Kurumu Yaklaşık 5 Bin Personel Alımı Yapacak! İŞKUR İlanlarına Göre KPSS Şartı Bazı İlanlarda Aranmıyor

Beş kamu kurumu, yaklaşık 5 bine yakın personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden de paylaşılan ilana göre hem işçi hem de memur alımları yapılacak. Yayınlanan ilanların kiminde KPSS şartı bulunurken, kiminde ise KPSS şartı aranmıyor.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), birçok kamu kurumu için yaklaşık 5 bin kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. İlanlar resmi gazetede ve İŞKUR’un web sitesinde yer almakta olup başvurular da başlamış durumda. Farklı pozisyonlar için açılan ilanlarda adaylardan farklı şartlar talep edilmektedir. Başvuru yapacak adaylar, kendi niteliklerine ve ilgilendikleri pozisyona göre başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası’nın 150 Memur Alımı İlanı

Yayınlanan ilanlardan biri Ziraat Bankası’nın 150 memur alımı ilanıdır. Bu ilan İŞKUR üzerinden de duyurulmuştur. Ziraat Bankası, İstanbul’daki şubeleri için 150 kişilik uzman yardımcısı alımı yapmayı planlamaktadır. Başvuruları kabul edilen adaylar, 16 Temmuz’da sınava tabi tutulacaklar ve başarılı olanlar işe başlayacaklar.

İşçi alımlarıyla ilgili olarak da İŞKUR üzerinde ilanlar yayınlanmıştır. Bu kapsamda iş makinesi operatörü, harita teknikeri, inşaat teknikeri, idari destek personeli, elektrik teknisyeni, sıhhi tesisatçı gibi çeşitli meslek gruplarından personel alımı yapılacaktır.

Belediyeler de İŞKUR üzerinde yayınlanan ilanlar aracılığıyla alımı yapacak

Belediyeler de İŞKUR üzerinde yayınlanan ilanlar aracılığıyla personel alımı yapacaklardır. Örneğin, Burdur Belediyesi ve Çarıksaraylar Belediyesi çeşitli pozisyonlarda eleman alımı yapacaktır. Şoför, beden işçisi, temizlik görevlisi, tesisat teknikeri gibi pozisyonlar için çok sayıda kişi istihdam edilecektir.

Ayrıca, İŞKUR’un “iş başı eğitim programı” kapsamında Diyarbakır, Afyon ve Adıyaman illerinde kamu için işçi alımı yapılacaktır. Bu ilanlarla ilgili detaylı bilgilere İŞKUR’un internet sitesinden ulaşmak mümkündür.

İlanlara başvurabilmek için adayların İŞKUR üyeliğinin olması gerekmektedir. İş arayan girişiyle birlikte ilanlara başvurabilirsiniz. Her ilanın farklı şartları bulunmaktadır, bu nedenle başvuruda bulunmadan önce şartları dikkatlice incelemek önemlidir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku