BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Beşiktaş JK ve Papara İşbirliğiyle BJK Card: Beşiktaş Taraftarlarına Özel

Beşiktaş JK ve sponsorluk ilişkisi, Papara ile daha da güçleniyor. Beşiktaş Futbol A Takımı, yeni sezonda Papara’nın hem konç hem de kol sponsoru olacak ve bu işbirliğiyle Beşiktaş taraftarlarına özel “BJK Card” kullanıma sunuluyor.

Papara, Beşiktaş taraftarlarına ayrıcalıklar sunan, Beşiktaş renkleri ve logosuyla tasarlanmış ön ödemeli bir kart olan BJK Card’ı tanıttı. BJK Card, Papara Card kullanıcılarına sunulan ‘cashback’ avantajlarının yanı sıra Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarında da yüzde 10 ‘cashback’ fırsatı sunuyor. BJK Card sahipleri, Kartal Yuvası’nda ve internet sitesinde yaptıkları harcamalardan her ay toplam 100 TL Cashback kazanma imkanına sahipler. Aynı zamanda BJK Card kullanıcıları, bu özel taraftar kartıyla hem Beşiktaş aşklarını gösteriyorlar hem de sezon içinde düzenlenen maç bileti ve imzalı forma çekilişlerine katılma hakkı elde ediyorlar.

Papara’nın diğer kart ürünleri gibi özelliklere sahip olan BJK Card, dünya genelinde ve internet alışverişlerinde kullanılabiliyor. Üstelik Papara’nın üç ayda bir yenilediği ‘cashback’ programı, anlaşmalı markalarda harcama yaptıkça anında nakit kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca, ATM’lerden para çekme ve yatırma, aboneliklerin yönetimi gibi birçok işlemi de gerçekleştirebilirsiniz. BJK Card’ı Papara’dan tek seferlik bir ücretle sipariş edebilirsiniz.

Bu işbirliği, 2022 yılında Papara’nın başlattığı “Sponsor Değil, Papara” kampanyasıyla da taçlandırıldı. Beşiktaş JK’nin yeni sezonunda Papara logosunu kolunda ve konçlarında taşıyacak olması, bu işbirliğini daha da anlamlı hale getiriyor.

Beşiktaş taraftarlarına özel BJK Card ile ödüllü kampanyalardan yararlanma fırsatı bulacaklar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku