BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cem Küçük, Mehmet Şimşek’le görüştüğünü belirtti ve sosyal medyada uyarılardı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iktidara yakın gazeteci Cem Küçük ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak görüşme sonrası yapılan açıklamalarda, emekli ve memur maaşlarının artışıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görüşme sonrası Mehmet Şimşek’in zam konusunda herhangi bir açıklama yapmadığını belirtti.

Küçük, paylaşımında, “Hala emekli ve memur maaşlarıyla ilgili ismim üzerinden sayın Mehmet Şimşek’in demediği şeyler haber yapılıyor. Sayın Şimşek’in dediklerinin hepsi burada. Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili bir şey demedi. Lütfen tık alacağız, like alacağız diye haber yapmayın.” ifadelerini kullandı.

Bu görüşme sonrasında memur ve emekli maaşlarına dair beklentilerin netleşmediği, Mehmet Şimşek’in herhangi bir zam açıklaması yapmadığı belirtiliyor. Kamuoyu, ilerleyen günlerde yapılacak resmi açıklamaları beklemeye devam ediyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku