BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cennetten Bir Kare Rönesans Rezidansın Müteahhitin Savunması Ortaya Çıktı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem 10 ile yansıdı. Çoğu ilde evler yıkıldı, destekler yetersiz gelmeye başlamıştı. Depremin etkili olduğu bir diğer şehir ise Hatay oldu. Hatay da yapılan ve Cennetten bir kare sloganıyla tanıtılan Rönesans Rezidans’ın Müteahhiti havalimanında kaçarken yakalanmıştı. Kaçarken yakalanan Müteahhit gözaltına alınmıştı. Toplam Bin kişinin olduğu yerde çöken yeni bina Müteahhit hakkında yakalanma kararı alınmıştı.

Yakalanan Müteahhit hakkında çarpıcı yorumlarda bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamaları olmuştu. Rönesans Rezidans hakkında şunları dile getirdi: ” Kendisi idealist bir insan. Belediye, bu işi yapanları, çok sorgulanırsa onlara yazık etmiş oluruz” cümlelerini kullandı.

Bu çarpıcı açıklamalardan sonra yakalanan Rönesans Rezidans’ın Müteahhiti Mehmet Yaşar Coşkun Hakim sorgusunda Usule Fenne uygun olarak yapılmayan binalar tuzla buz olmuştur, çökmüştür. Bizim binamız sadece yan yatmıştır” sözlerini dile getirdi.

Bu sözler ile kendisini savunmaya çalışan Müteahhit devamında şu sözleri dile getirdi:” Herhangi bir çökme olmamıştır. Bu kadar büyük depreme ve yan yatmasına rağmen bina dağılmamış ve ana iskeleti sağlam sağlam kalmıştır. Bu da binanın sağlam yapıldığını göstermektedir. Bu aşamada tutuksuz yargılanmak istiyorum.ifadelerini kullanarak kendisini savunmaya çalıştı. Bu depremde çöken evlerin Müteahhit ler hakkında yakalama kararı çıktı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku