BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cumhur İttifakına Yeni Partiler Katılıyor! Bakın Hangi Parti Katıldı? İnanamayacaksınız!

Ülkemizde seçimlerin tarihi resmi Gazetede yayımlandı. Yayımlandıktan sonra bu sene seçimlerin 14 Mayıs’ta olacağı resmi olarak onaylandı. Seçim tarihi yaklaşırken İttifaklar yeni partilerden destek için arayışa geçtiler. Millet İttifakı, 6 parti ile seçime gideceklerini doğruladılar. Cumhurbaşkanı adaylarının ise Cumhuriyet Halk Partisi Kemal kılıçdaroğlu’nun olacağını açıkladılar.

Diğer parti başkanları ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını açıkladılar. Bu açıklamadan sonra gelen tepkiler sosyal medyada tepki çektiler. Millet İttifakından ayrılan Meral Akşener, tekrar ittifaka gelerek seçimler için sağlam adımlar ile gidiyor. Cumhur İttifakı ise başka parti başkanları ile görüşerek İttifakı’nı güçlendirmeye çalışıyor. Öncesinde Yeniden Refah Partisi ile görüşerek Cumhur İttifakına katılması için görüşme yaptılar.

Ardından ise bu günde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bir açıklama yaparak hangi İttifaka katılacağını canlı yayında açıkladı.

Hüda Par genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu yaptığı canlı yayında Cumhur İttifakını destekleyeceklerini dile getirdi. Yaptığı konuşmada” “Cumhur İttifakı adayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldık.” Bu açıklamadan sonra Cumhur İttifakı da, Millet İttifakı gibi büyümeye başladı. Yeni partiler ile İttifak kuran Cumhur İttifakı, seçimler için destek toplamaya devam ediyor. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku