BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emekli Bayram İkramiyesini Artırmak İçin Talimat Verdi!

Emekli bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yüzde 82 oranında artarak 2 bin TL seviyesine yükselmişti. Ancak şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Kurban Bayramı öncesi ikramiye miktarının daha da artırılacağı belirtiliyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyesi konusunda daha yüksek bir rakamın düşünüldüğünü belirtti ve “Bu rakamı daha da yukarı çıkarmanın hesapları içindeyiz” ifadesini kullandı.

Yeni Belirlenecek Emekli İkramiyesi

Yeni belirlenecek emekli ikramiyesi, Kurban Bayramı öncesinde emekli hesaplarına yatırılacak. Bu şekilde emekli maaşları ve bayram ikramiyesi 28 Haziran’da hesaplarda olacak. Özellikle Mart ayında emeklilik başvurusunu yapmış ancak işlemleri henüz tamamlanmamış EYT’liler, Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesine hak sahipleri oldukları için bu ödemeleri maaş bağlandığında hesaplarında görecekler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku