BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Deniz Baykal Hayatını Kaybetti? Ne zaman Vefat Etti?

Eski siyasetçi Deniz Baykal’dan kötü haber geldi. Sağlık sorunları yaşayan siyasetçi hayatını kaybetti.

Deniz Baykal kimdir?

Deniz Baykal, Türk siyasetçi ve eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideridir. 1960’lardan beri Türk politikasında yer almış ve birçok önemli görevde bulunmuştur, dahil Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Başbakan Yardımcısı ve Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Genel Başkan Yardımcısı gibi. 2006 yılında Cumhuriyet Halk Partisi liderliğine seçildi ve 2010 yılına kadar görevini sürdürdü. Türk parlamentosunda milletvekili olarak görev yapmaktaydı.

Deniz Baykal, 2010 yılında bir skandal nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi liderliğinden istifa etmek zorunda kaldı. O dönemde, Baykal’ın özel hayatı ile ilgili olarak çıkan iddialar ve yapılan görüntü kayıtları, parti içinde ve genel olarak Türk toplumunda büyük tepkiye neden oldu. Bunun sonucunda, Baykal istifa etmek zorunda kaldı ve Türk siyasetindeki etkinliği azalmıştı.

Ardından zaman geçtikçe yaş sebebi ilede sağlık nedeniyle durumu ağırlaşmıştı. Hastaneden ayrılan siyasetçi evine tekrar dönmüştü. Fakat yeni gelen bir haber ile Deniz Baykal 11 Şubat’ta hayatını kaybetti. Deniz Baykal 85 yaşında hayatını kaybetti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku