BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

DenizBank, 30 Bin TL’ye Kadar Bonus Kazandıran Yeni Kampanyasını Duyurdu

DenizBank, müşterilerine 30 bin TL’ye varan bonus kazanma fırsatı sunan bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 7 Eylül ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında DenizBank kredi kartı başvurusu yapan ve kampanya koşullarını karşılayan müşterilere kapılarını açıyor.

Kampanya Detayları ve Koşulları

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin DenizBank kredi kartı başvurusunda bulunmaları ve belirlenen kampanya şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor. Şartları sağlayan katılımcılar, yıl boyunca devam edecek olan çeşitli kampanyalara katılarak 30 bin TL’ye varan bonus kazanma şansını elde edebilecekler.

Ekim ayı boyunca DenizBank tarafından sunulan kampanyalar arasında giyim, market, eğitim ve elektronik sektörlerinde geçerli fırsatlar bulunuyor. Bu kampanyalara katılım sağlayarak, DenizBank kredi kartlarıyla yapılacak alışverişlerde bonus kazanma imkanı sunuluyor.

Kampanya Süresi ve Bilgi Edinme Yolları

DenizBank’ın 30 bin TL’ye varan bonus kampanyası, 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanya hakkında daha fazla detay için DenizBank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya banka şubeleri aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku